Επιλέξτε μια πανίσχυρη SaaS eCommerce πλατφόρμα

Με το MerchantPro έχετε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία πλήρους δυνατότητας και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων έτοιμων να σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα

Υψηλής απόδοσης eCommerce

Το MerchantPro είναι η νέα ταυτότητα επωνυμίας του ShopMania BIZ.

Το νέο μας όνομα αντικατοπτρίζει αυτό που μας ορίζει καλύτερα: πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την εγγυημένη σταθερότητα και την απόδοση που προσφέρουμε, τα εξαιρετικά αποτελέσματα που βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν.

Τεχνολογία προσβάσιμη για κάθε επιχείρηση

Η οικοδόμηση της διαδικτυακής επιχείρησης σας είναι εύκολη, ασφαλής και απαιτεί ελάχιστη επένδυση.

Με το MerchantPro δε χρειάζεται πλέον να προσλαμβάνετε και να διαχειρίζεστε ομάδες ανάπτυξης, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση υλικού, φιλοξενίας ή λογισμικού. Έχετε την ελευθερία να επικεντρωθείτε στη στρατηγική και την ανάπτυξη της επιχείρησης

Συνεχής εξέλιξη και σταθερότητα

Η ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι μια διαρκής πρόκληση κι αυτό που είθισται, είναι να αναπτύσσεται και να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα τη δεδομένη στιγμή.

Προσθέτουμε συνεχώς νέα εργαλεία στα οποία μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση, έτσι ώστε η διαδικτυακή επιχείρηση σας να μπορεί να αναπτυχθεί παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο πλαίσιο. Όλες οι εφαρμογές μας και οι νέες προσθήκες περνούν μια ενδελεχή αξιολόγηση για τη διασφάλισης της ποιότητας, επιτρέποντάς μας να σας παρέχουμε ένα σταθερό και αλάθητο προϊόν.

Αριστεία εξυπηρέτησης πελατών

Ένας από τους κορυφαίους λόγους που μας προτείνουν οι πελάτες μας είναι η ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

Ανεξάρτητα από το αν μόλις ξεκινήσατε με το MerchantPro ή εάν είστε μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, σχεδιάζοντας λύσεις που ταιριάζουν με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Ζούμε και αναπνέουμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο μας επιτρέπει να βρούμε πολύτιμες γνώσεις και αποτελεσματικές προσεγγίσεις.