Αύξηση των ηλεκτρονικών σας πωλήσεων, οι πιο αποδοτικές εφαρμογές είναι εδώ για να συνδράμουν

Κατάλογος προϊόντων

Επεκτείνετε τον ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων σας με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταστήματός σας. Οι εφαρμογές σε αυτήν την ενότητα σας επιτρέπουν να προσθέσετε ψηφιακά προϊόντα, συνδράμουμε στη διαχείριση προϊόντων με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και πολλά άλλα.

Ψηφιακό περιεχόμενο
Πώληση ψηφιακών προϊόντων στο κατάστημά σας, όπως: ηλεκτρονικά βιβλία, ηχητικά βιβλία, μουσική, παιχνίδια, λογισμικό, προγράμματα ή εικόνες.
Γραμμές προϊόντων
Εγκαταστήστε την εφαρμογή για ομαδοποίηση προϊόντων με παρόμοια χαρακτηριστικά στο κατάστημα, με τη μορφή σειρών προϊόντων.
Προσαρμοσμένη παραγγελία
Επιτρέψτε στους πελάτες να στέλνουν ή να ανεβάζουν περιεχόμενο για προσαρμογή προϊόντος όταν κάνουν μια παραγγελία.
Πακέτα προϊόντων
Συνδέστε πολλά προϊόντα που ο πελάτης πρέπει να αγοράσει μαζί για να λάβετε ειδική τιμή.
Πολλές αποθήκες
Χρησιμοποιήστε πολλαπλά αποθέματα, αποθήκες και τοποθεσίες αποθεμάτων και βελτιστοποιήστε τις ροές διαχείρισης αποθεμάτων σας.
Διαχειριστής αποθεμάτων
Διαχειριστείτε τα αποθέματά σας με μεγαλύτερη ευκολία! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αυξήσετε τα αποθέματα με επιπλέον ποσότητες, είτε για κάθε προϊόν ξεχωριστά είτε χύμα χρησιμοποιώντας ένα αρχείο προϊόντος.
Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και συνδρομές
Δημιουργήστε έγγραφα εγγύησης και εκχωρήστε τα σε προϊόντα.
Πολυκατάστημα (Multi Store)
Χρησιμοποιήστε το ίδιο απόθεμα σε δύο καταστήματα και διατηρήστε το απόθεμά σας συγχρονισμένο, ενημερωμένο και σε συνέχεια σε όλες τις τοποθεσίες
Ετικέτες προϊόντων
Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε ετικέτες προϊόντων που εμφανίζουν πληροφορίες όπως όνομα προϊόντος, SKU, τιμή, κωδικός QR κ.λπ.
Αγορά
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και μετατρέψτε το κατάστημά σας σε αγορά!
Σύγκριση προιόντων
Δώστε στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να συγκρίνουν άμεσα στο κατάστημα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν.
Σχεδιαστής προϊόντος
Αφήστε τους πελάτες σας να σχεδιάσουν και να προσαρμόσουν προϊόντα απευθείας στο κατάστημά σας.
Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και συνδρομές
Επιτρέψτε στους πελάτες σας να πραγματοποιούν αυτόματα επαναλαμβανόμενες αγορές από το κατάστημά σας, μέσω συνδρομής

Σχεδιασμός

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια αυθεντική εμπειρία αγορών. Οι εφαρμογές σχεδίασης σας βοηθούν να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με πιο πειστικό τρόπο ή να σας προσφέρουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες του καταστήματός σας.

Προτάσεις πελατών
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εμφανίστε το μενού αποστολής σχολίων πελατών στο κατάστημά σας.
360 ολισθητές
Δημιουργήστε γκαλερί φωτογραφιών 360 μοιρών για τα προϊόντα σας!
Προσαρμοσμένη σελίδα 404
Ο σχεδιασμός της σελίδας 404 θα έχει την εμφάνιση και την αίσθηση του θέματος του καταστήματός σας

Προώθηση

Λάβετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, αυξήστε τις πωλήσεις σας και μετατρέψτε τους πελάτες σας σε αφοσιωμένο κοινό. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές μάρκετινγκ θα είναι ευκολότερο για εσάς να επαναστρέφετε τους επισκέπτες σας στον ιστότοπο σας ή και να ζητήσετε από τους πελάτες σας σχόλια αναφορικά με την εμπειρία τους στο κατάστημά σας ή και για τις κριτικές των προϊόντων σας. Χρησιμοποιήστε τις σωστές εφαρμογές για να βελτιώσετε την ευρετηρίαση της μηχανής αναζήτησης και να παρακολουθείτε εύκολα την απόδοση μάρκετινγκ.

Αγαπημένα Προϊόντα
Προσφέρετε στους επισκέπτες του καταστήματός σας την επιλογή να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα Αγαπημένων τους!
Κριτικές
Ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν κριτικές για τα προϊόντα και τον ιστότοπο σας, με την εφαρμογή σχολίων του MerchantPro!
Facebook Pixel
Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε αυτόματα το Facebook Pixel στο κατάστημά σας.
MailChimp
Συνδέστε τη λίστα συνδρομητών του ενημερωτικού δελτίου σας στο MailChimp, προκειμένου να στείλετε εύκολα καμπάνιες ενημερωτικών δελτίων.
Google Ads
Ρυθμίστε την παρακολούθηση μετατροπών για τις καμπάνιες σας στο Google Ads!
Επαναστόχευση (Retargeting)
Το Retargeting συμβάλλει στην αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεών σας. Αυτό συμβαίνει με την αυτοματοποίηση της προσαρμοσμένης επικοινωνίας με κάθε επισκέπτη του ιστότοπου παρέχοντας απευθείας μηνύματα στον ιστότοπο σας, μέσω email ή SMS.
Tiktok pixel
Εγκαταστήστε το TikTok pixel στο κατάστημα για να βελτιστοποιήσετε και να παρακολουθήσετε τις καμπάνιες σας σε αυτήν την πλατφόρμα.
Μπλογκ
Δημιουργήστε ένα blog που θα είναι άρτια διασυνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!
TheMarketer
Make your customers loyal and monetize your newsletter campaigns with the help of a complete email marketing solution.
Σχόλια Πελατών
Συλλέξτε σχόλια σχετικά με το κατάστημα και κριτικές προϊόντων από τους πελάτες σας.
Aqurate
Automate through AI technology the customer segmentation and the display of personalized product recommendations in the store.
Επιστροφή στις ειδοποιήσεις αποθεμάτων
Στείλτε αυτόματες ειδοποιήσεις στους πελάτες σας, όταν τα προϊόντα που έχουν επιλέξει είναι ξανά διαθέσιμα.
Glami Pixel
Install the app and grow your eCommerce business using Releva's All-in-one AI automation solution.
2Performant
Συνδέστε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα μάρκετινγκ θυγατρικών 2Perfomant!
Βαθμοί επιβράβευσης
Επιβραβεύστε τους πελάτες σας για αγορές από το κατάστημά σας, προσφέροντάς τους πόντους επιβράβευσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές πληρωμές παραγγελιών
Glami Pixel
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και παρακολουθήστε την απόδοση των καμπανιών σας στην πλατφόρμα Glami.
Πρόγραμμα συνεργατών
Δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα συνεργατών ή σύστημα παραπομπής για πελάτες που προτείνουν το κατάστημα σας και σας βοηθάνε στην δημιουργία πωλήσεων.
Biano Pixel
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και παρακολουθήστε τα αποτελέσματα που δημιουργούνται από τις καμπάνιες που εκτελείτε στο Biano.
Klaviyo
Συνδέστε το κατάστημά σας με το Klaviyo και δημιουργήστε πλήρως αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Criteo
Εγκαταστήστε την εφαρμογή για την αυτοματοποίηση καμπανιών επαναστόχευσης στο δίκτυο Criteo.
Pinterest
Δημιουργήστε αυτόματα συγκεκριμένες ροές προϊόντων και ορίστε παρακολούθηση συμβάντων για να παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών σας στο Pinterest.
RTB House
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και δημιουργήστε πλήρως αυτοματοποιημένες καμπάνιες επαναστόχευσης στο δίκτυο RTB House.
Sendinblue
Συγχρονίστε τη βάση πελατών του καταστήματός σας με το Sendinblue και αυτοματοποιήστε πλήρως τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βελτιώστε την παρουσία του διαδικτυακού σας καταστήματος στα κοινωνικά μέσα! Αυτές οι εφαρμογές σας διευκολύνουν να αλληλοεπιδράσετε με πιθανούς πελάτες και να επιτρέψετε την απρόσκοπτη ενοποίηση μεταξύ του καταστήματός σας και των πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και άλλα.

Κοινοποίηση Facebook
Επιτρέψτε στους επισκέπτες να μοιράζονται περιεχόμενο από το κατάστημά σας στο Facebook.
Σύνδεση μέσω Facebook
Επιτρέψτε στους πελάτες σας να συνδεθούν στο κατάστημά σας χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς που διαθέτουν στο Facebook.
Σχόλια Facebook
Η εφαρμογή μοιράζεται το πλαίσιο των επισκεπτών σας στο Facebook, για επιπρόσθετη προβολή!
Disqus
Ενεργοποιήστε τα σχόλια Disqus στο κατάστημά σας.
Google Login
Allow your website users to register in the store through their Google account.

Εξόφληση

Δώστε στους πελάτες σας την επιλογή να εξοφλούν online ή εκτός σύνδεσης, για μια ασφαλή και άνετη εμπειρία αγορών. Προσθέτοντας ένα πλήθος μεθόδων πληρωμής, θα μπορείτε να χτίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών και να ελαχιστοποιήσετε την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών.

Τραπεζική μεταφορά
Αποδοχή πληρωμών μέσω τραπεζικού εμβάσματος / τραπεζική μεταφορά για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο κατάστημά σας
Πληρωμή Paypal
Το PayPal προσφέρει μια λύση πληρωμής "όλα σ ‘ένα". Το PayPal σάς επιτρέπει να δέχεστε πιστωτικές κάρτες καθώς και πληρωμές από το υπόλοιπο PayPal των πελατών.
Πορτοφόλι (Wallet)
Εγκαταστήστε την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα εικονικού πορτοφολιού για τους πελάτες ή τους συνεργάτες του καταστήματός σας.
Stripe
Διαδικτυακή επεξεργασία πληρωμών για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Το Stripe είναι μια σουίτα API πληρωμών που εξουσιοδοτεί το εμπόριο για διαδικτυακές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης απάτης και της διαχείρισης συνδρομών. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα πληρωμών της Stripe για να αποδεχτείτε και να επεξεργαστείτε πληρωμές στο διαδίκτυο για εύχρηστες εμπορικές λύσεις.
Πληρωμή Skrill
Με την Επεξεργασία Άμεσων Πληρωμών Skrill (SDPP) μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής με απλή και γρήγορη ενσωμάτωση στην πλατφόρμα σας.
Πληρωμή 2Checkout
Επιτρέψτε στους πελάτες σας να πληρώνουν μέσω του 2Checkout.
Σύστημα πληρωμής Global Payments
Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πληρώσουν online στο κατάστημά σας χρησιμοποιώντας τις λύσεις Global Payments.
Πληρωμή ING Web Pay
Integrate your store with the ING Web Pay service and offer customers the possibility to pay for orders by card, in complete safety.
Twispay
Integrate your store with Twispay, a flexible, secure and fast online card payment processing solution.
Επιτρέπεται η πληρωμή
Προσφέρετε στους πελάτες σας την επιλογή να πληρώσουν μέσω εξουσιοδότησης.
Mollie
Η Mollie βοηθά τις επιχειρήσεις όλου του βεληνεκούς να πωλούν και να χτίζουν πιο αποτελεσματικά με μια σταθερή, αλλά εύχρηστη λύση πληρωμής. Ξεκινήστε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας σήμερα με απλές πληρωμές.
Πληρωμή RedSys.es
Η Redsys είναι μια ισπανική πύλη πληρωμών που παρέχει διαχείριση πληρωμών για την ισπανική διαδικτυακή αγορά.
Viva Wallet
Η Viva Wallet είναι ο μοναδικός πάροχος πληρωμών που σου δίνει τη δυνατότητα να μειώσεις την προμήθεια συναλλαγών έως 0% κάνοντας τις εταιρικές σου πληρωμές μέσω της Viva Wallet debit card!
Πληρωμή Raiffeisen
Integrate your shop with the eCommerce Connect solution from Raiffeisen and allow secure online card payments for orders.
Πληρωμή MultisafePay
Το MultisafePay είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πύλες πληρωμής στην Ισπανία. Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πληρώσουν online με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο!
Iris
Το IRIS Solutions είναι ένα ίδρυμα πληρωμών που έχει λάβει άδεια από το BNB για επιχειρήσεις στην ΕΕ ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών (TPP) σύμφωνα με το PSD2: πληροφορίες λογαριασμού και έναρξη πληρωμών. Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ανοικτής τραπεζικής για τράπεζες, μη τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες fintech, εμπορικές εταιρείες και άλλες στην περιοχή των βαλκανικών - Βουλγαρία, Ελλάδα και Ρουμανία.

Χρέωση

Όλα εκκινούνται κατόπιν παραγγελίας των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η εφαρμογή χρέωσης σας επιτρέπει να δημιουργείτε όλα τα απαραίτητα φορολογικά έγγραφα, όπως προφίλ, τιμολόγια ή αποδείξεις.

Χρέωση
Δημιουργήστε τιμολόγια και αποδείξεις με τη βοήθεια της χρεωστικής εφαρμογής
Προσαρμοσμένο τιμολόγιο
Προσαρμόστε τα τιμολόγια σας: εμφανίστε το λογότυπό σας, προσθέστε κωδικούς QR και πολλά άλλα.

Αποστολή

Η διαδικασία παράδοσης δεν ήταν ποτέ πιο απλή! Τα αιτήματα παράδοσης σάς επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε τη φορτωτική, τις παραγγελίες κούριερ, καθώς και την επισήμανση και την εκτύπωση των φορτωτικών άμεσα.

Αυτόματη συμπλήρωση τοποθεσιών
Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης όταν ο πελάτης εισάγει τη διεύθυνση αποστολής στο κατάστημά σας.
DPD
Βελτιώστε την αποστολή σας μέσω DPD! Δημιουργήστε αυτόματα έγγραφα μεταφοράς και κάντε αποστολές με ένα μόνο κλικ.
euShipments
Αποστολή δεμάτων γρήγορα και εύκολα στην Ελλάδα και σε άλλες 27 ευρωπαϊκές χώρες μέσω euShipments.

Φιλοξενία (Hosting)

Αγοράστε και ρυθμίστε ένα πιστοποιητικό SSL για τον domain του καταστήματός σας. Θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών, ενώ οι πελάτες σας θα απολαύσουν μια απόλυτα ασφαλή εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας.

Πιστοποιητικό Comodo Plus SSL
Αγοράστε ένα έγκυρο πιστοποιητικό SSL 12 μηνών για τον τομέα (domain) του καταστήματός σας και δείξτε στους επισκέπτες σας ότι βρίσκονται σε έναν αξιόπιστο ιστότοπο!
Πιστοποιητικό Globe Pro SSL
Αγοράστε το Πιστοποιητικό Globe SSL που ισχύει για 12 μήνες και ρυθμίστε το στον τομέα του καταστήματός σας, προκειμένου να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του ιστότοπου σας!
Dedicated IP
Αγοράστε ένα 12μηνο έγκυρο Dedicated IP για το κατάστημά σας, προκειμένου να εδραιώσετε τη φήμη σας και να αυξήσετε την απόδοση του καταστήματός σας.

Εργαλεία

Αυτή η κατηγορία παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε νέες δυνατότητες στο κατάστημά σας. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες εφαρμογές για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Μαύρη λίστα
Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε πελάτες σε μια μαύρη λίστα και να τους αποτρέπετε από την παραγγελία ή από την εκτέλεση άλλων ενεργειών.
Google reCAPTCHA
Εγκαταστήστε την εφαρμογή Google reCAPTCHA για να αποφύγετε την καταχώριση ψευδών χρηστών στον ιστότοπο σας από κακόβουλο αυτοματοποιημένο λογισμικό ή την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Φόρμα επιστροφής
Εγκαταστήστε την εφαρμογή και επιτρέψτε στους πελάτες σας να δημιουργούν αυτόματα φόρμες επιστροφής απευθείας από το κατάστημά σας!
Auto Translator
Easily address buyers from other countries with the automatic translation functionality of your store's content.
Παρακολούθηση email
Εγκαταστήστε την εφαρμογή για να δείτε το ιστορικό όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από το σύστημα στους πελάτες σας και επίσης την κατάσταση παράδοσής τους.
Checkout fields
The application allows you to display additional fields on the store's checkout page.
CartBot
Automatically add different items or taxes to the customers' cart, when certain products are purchased.