Δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα συνεργατών

Εάν διαθέτετε μια διαδημιστική εταιρεία, SEO ή Influencer Marketing ή εάν έχετε απλώς μια εκτεταμένη βάση followers στα κοινωνικών δίκτυα τότεεγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών του MerchantPro και κερδίστε χρήματα κάθε φορά που έναν πελάτη να αναπτύσει την online επιχείρησή του με το MerchantPro. Για οποιαδήποτε αγορά συνδρομής που δημιουργείτε στην πλατφόρμα, επωφελείστε από μηνιαία προμήθεια 20%, για μια περίοδο 2 ετών.

Μόλις ο λογαριασμός συνεργάτη σας είναι ενεργός, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία προώθησης για να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών MerchantPro και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα με το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο SaaS του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Επαναλαμβανόμενες προμήθειες για τις πωλήσεις που δημιουργείτε

Κάθε φορά που πελάτες δημιουργούν λογαριασμό στην πλατφόρμα MerchantPro ως αποτέλεσμα της πρότασής σας, αυτοί συσχετίζονται αυτόματα με τον λογαριασμό σας.

Από τη στιγμή που ο πελάτης αγοράζει επίσης ένα πακέτο συνδρομής, συγκεντρώνετε προμήθεια 20% της αξίας του πακέτου συνδρομής, για μια περίοδο 2 ετών.

Η πλατφόρμα MerchantPro έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να παρέχει την μέγιστη απόδοση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να το προτείνετε με εμπιστοσύνη σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό και την αξία των προμηθειών σας.

Σας βοηθάμε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεργατών του MerchantPro δεν χρειάζεστε εμπειρία με το μάρκετινγκ. Ένας αφοσιωμένος διαχειριστής θα είναι στη διάθεση σας από την αρχή και θα σας συμβουλεύσει να επιλέξετε την καλύτερη στρατηγική προώθησης.

Ο πίνακας ελέγχου συνεργατών σας παρέχει πρόσβαση τόσο σε βασικό διαφημιστικό υλικό όσο και σε εργαλεία, καθώς και σε μια επισκόπηση της απόδοσης σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τους δυνητικούς πελάτες, τις πωλήσεις και τις προμήθειες

Γίνετε συνεργάτης του MerchantPro τώρα και ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας σε συνεχή βάση.

Να γίνει ένα {sitename} θυγατρική σήμερα

Γίνετε συνεργάτης του MerchantPro σήμερα κιόλας Διαχειρίζεστε μια διαφημιστική εταιρεία, SEO ή κάποια εταιρεία μάρκετινγκ ή έχετε εκτεταμένη βάση followers στα κοινωνικών δίκτυα; Προτείνετε το MerchantPro και κερδίστε επαναλαμβανόμενες προμήθειες!
Συμμετοχή στο πρόγραμμα