Όλα τα εύχρηστα εργαλεία που χρειάζεστε, προσαρμοσμένα σε σας.

Ανακαλύψτε τι σημαίνει μια πραγματικά ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας τη στιγμή που εμείς φροντίζουμε για τα πάντα.

Ντιζάιν καταστήματος
που πουλάει

Η δωρεάν συλλογή σχεδίων μας περιλαμβάνει πρότυπα που είναι απόλυτα βελτιστοποιημένα για SEO, φιλικά προς κινητά και έχουν γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα εντελώς προσαρμοσμένο σχέδιο, μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνοι σας ή να απευθυνθείτε σε εμάς - έχετε πλήρη πρόσβαση μέσω του CSS και του HTML του καταστήματός σας.

- Θέματα και σχέδια που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων - Πρότυπα ανταποκρίσιμα και φιλικά προς κινητά, W3C / XHTML - Πλήρης πρόσβαση για επεξεργασία CSS και HTML απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης - Δυναμικό σύστημα μπάνερ - Ολοκληρωμένη πλατφόρμα ιστολογίου - Διαισθητικό CMS για καλύτερη διαχείριση περιεχομένου

Αυξήστε τις
πωλήσεις και τους πελάτες

Έχετε πρόσβαση στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία μετατροπής, προκειμένου να αυξηθεί ο όγκος και η αξία των πωλήσεών σας.

Γίνεται διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις μηχανές αναζήτησης, δώστε κίνητρο στους πελάτες σας να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους και να μετατρέψουν τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια σε πωλήσεις.

- Σύνθετες προσφορές προϊόντων και εκπτωτικά κουπόνια - Ομάδες πελατών με προνομιακές τιμές - Διαχείριση εγκαταλειμμένων καλαθιών αγοράς - Σχόλια προϊόντων και σύστημα ανατροφοδότησης μετά την αγορά - Αυτόματες ειδοποιήσεις όταν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα - Σύστημα CRM για ευκολότερη διαχείριση πελατών - Ενσωμάτωση εφαρμογών μάρκετινγκ μέσω email

Υψηλή κατάταξη
στα αποτελέσματα αναζήτησης

Το κατάστημά σας έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μια φιλική προς την SEO αρχιτεκτονική, ώστε να μπορείτε να κατατάξετε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

Οι πελάτες μας που πέτυχαν τα πρώτα αποτελέσματα είναι η απόδειξη μέσω των πωλήσεων που δημιουργούν καθημερινά.

- Προηγμένη onsite βελτιστοποίηση, σχεδιασμένη και ενημερωμένη μόνιμα από ειδικούς SEO - Προσαρμόσιμες φιλικές διευθύνσεις URL - Δημιουργήστε και υποβάλετε αυτόματα χάρτες ιστότοπου XML για μηχανές αναζήτησης - Αρχεία που φιλοξενούνται σε διακομιστές υψηλής απόδοσης για γρήγορο χρόνο φόρτωσης - Αυτόματη δημιουργία 301 ανακατευθύνσεων και 404 σελίδων - Καθαρός και απλός κώδικας HTML, W3C - Ρύθμιση SSL

Αξιόπιστη φιλοξενία
χωρίς κόστος

Οι ταχύτητες φόρτωσης είναι απαραίτητες για την υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης και για αυξημένα ποσοστά μετατροπών. Έτσι είναι η ταχύτητα που χρειάζεται για τη διαχείριση του καταστήματός σας.

Το σύστημα MerchantPro Cloud eCommerce θα είναι πάντα έτοιμο να υποστηρίζει αποτελεσματικά αυξανόμενο αριθμό πελατών, παραγγελιών, επισκεψιμότητας και έναν συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο προϊόντων.

Ανεξάρτητα από τον όγκο της κυκλοφορίας, έχετε δωρεάν φιλοξενία σε διακομιστές υψηλής απόδοσης και μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email σας χωρίς προσπάθεια.

Πουλήστε εύκολα
οποιοδήποτε προϊόν

Με το MerchantPro είστε πλήρως προετοιμασμένοι να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.

Ρυθμίστε και διαχειριστείτε τον κατάλογο προϊόντων σας εύκολα, ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση του προϊόντος σας.

- Αυτοματοποιημένες και προγραμματισμένες εισαγωγές προϊόντων, συγχρονίστε τον κατάλογό σας με προμηθευτές - Προηγμένη διαχείριση αποθεμάτων και καταλόγων - Προκαθορισμένες ή πλήρως προσαρμοσμένες εξαγωγές προϊόντων - Δημιουργήστε αυτόματα ετικέτες προϊόντων με κωδικούς σάρωσης, QR - Σύστημα προσαρμοσμένων πεδίων για επέκταση του καταλόγου προϊόντων - Πουλήστε φυσικά, ψηφιακά ή προσαρμόσιμα προϊόντα

Επεξεργασία παραγγελιών
γρήγορα και εύκολα

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργικές σας ροές και αυξήστε την απόδοση του διαδικτυακού σας καταστήματος!

Γρήγορη επεξεργασία παραγγελιών, δημιουργία τιμολογίων με ευκολία, διαχείριση αποτελεσματικών πωλήσεων και επιστροφών χρημάτων - όλα σε ένα μέρος.

- Τρόποι online πληρωμής και εκτός σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής σε κατάστημα, αντικαταβολή κ.α. - Ευέλικτη διαχείριση των τελών αποστολής - Πλήρες λογιστικό σύστημα - Πολλαπλά συστήματα διαχειριστών με διάφορα επίπεδα πρόσβασης και αναφορές απόδοσης - Δυναμικές παραγγελίες και εξαγωγές δεδομένων παραγγελθέντων προϊόντων

Απεριόριστες ευκαιρίες

Η ευελιξία του MerchantPro σάς επιτρέπει να αναπτύξετε την διαδικτυακή σας επιχείρηση ακριβώς όπως σχεδιάζετε, από μια πλήρως προσαρμοσμένη σχεδίαση έως τις απαραίτητες και κατάλληλες ενσωματώσεις που χρειάζεστε.

Εάν ενδιαφέρεστε για πρόσθετες λειτουργίες, η ομάδα μας ειδικών ηλεκτρονικού εμπορίου με εμπειρία άνω των 15 ετών είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

- Πλήρης έλεγχος σε CSS και HTML καταστήματος, επεξεργάσιμο απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης - Ειδική IP καταστήματος - API και Webhooks - Εξαγωγή δεδομένων προσαρμοσμένων μορφών - Πολλαπλά συστήματα διαχειριστών με βάση τα επίπεδα πρόσβασης - Άμεσα διαθέσιμες ενσωματώσεις με τα πιο σημαντικά συστήματα τρίτων

Η πιο αξιόπιστη
λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο χρόνος που επενδύετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι απαραίτητος.

Τώρα μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη, ενώ το MerchantPro φροντίζει όλο το υλικό και το λογισμικό και σας παρέχει την πιο σταθερή και αξιόπιστη λύση Cloud eCommerce.

- Αρχιτεκτονική Cloud eCommerce - 100% επεκτασιμότητα ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης - Πλήρης προστασία κατά της απάτης και κατά της εισβολής - SPF & DKIM - Προηγμένο σύστημα καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας - Φιλοξενία σε διακομιστές υψηλής απόδοσης - Πάνω από 99,9% χρόνος λειτουργίας - 24/7 παρακολούθηση