Συμφωνία προγράμματος θυγατρικών

1. Εισαγωγή<

Αυτή η Συμφωνία Συνεργασίας (η "Συμφωνία") συνάπτεται από και μεταξύ του MerchantPro, και εσάς, ως Συνεργάτης που χρησιμοποιείτε το Πρόγραμμα Συνεργατών MerchantPro ("Εσείς", "Δικό σας", "Συνεργάτης").

Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών MerchantPro , αποδέχεστε και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, επομένως, διαβάστε τους προσεκτικά πριν εγγραφείτε.

Πραγματοποιούμε συνεχώς βελτιώσεις στις υπηρεσίες που παρέχουμε, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στην παρούσα Συμφωνία, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους Συνεργάτες.

2. Ορισμοί

Θυγατρική/Συνεργάτης- οντότητα που συμφωνεί να προωθεί το MerchantPro και τις υπηρεσίες του, βάσει των όρων και προϋποθέσεων που ορίζονται σε αυτό το συμφωνητικό.

MerchantPro - αναφέρεται στην πλατφόρμα λογισμικού που είναι διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου MerchantPro.

Δυναμικός πελάτης - Εταιρεία ή άτομο που έχει εγγραφεί για έναν επί πληρωμή λογαριασμό MerchantPro που εισήχθη από μια Συνεργάτη που προώθησε ενεργά την πλατφόρμα MerchantPro.

Δημιουργικό/Creative - οποιοδήποτε υλικό μάρκετινγκ που παρέχεται από τον ιστότοπο MerchantPro στον Συνεργάτη με σκοπό την προώθηση της πλατφόρμας MerchantPro.

3. Εγγραφή στο Πρόγραμμα Συνεργατών

Συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας τη φόρμα εγγραφής και με την αποδοχή της, γίνεστε Συνεργάτης και δεσμεύεστε από τους όρους της παρούσας Συμφωνίας. Ως Συνεργάτης, συμφωνείτε ότι η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα αποτελείται αποκλειστικά από: τη νόμιμη διαφήμιση του ιστότοπου και των υπηρεσιών του MerchantPro, με σκοπό τη λήψη προμήθειας για πακέτα υπηρεσιών επί πληρωμή που αποκτήθηκαν από τις εταιρείες ή τα άτομα( φυσικά πρόσωπα) που αναφέρθηκαν από εσάς στον ιστότοπο MerchantPro.

Οι Συνεργάτες εγγυώνται ότι όλες οι πληροφορίες που υποβάλλονται είναι ενημερωμένες, πλήρεις και ακριβείς, όπως απαιτείται από τη διαδικασία εγγραφής ή σε άλλες ενότητες του ιστότοπου και συμφωνούν να διατηρούν και να ενημερώνουν αυτές τις πληροφορίες όπως απαιτείται για να διατηρούνται ενημερωμένες, πλήρεις και ακριβείς. Ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την πρόσβαση στο πρόγραμμα Συνεργατών, εάν διαπιστωθεί ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται από Συνεργάτες δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Το MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει οποιονδήποτε λογαριασμό Συνεργάτη ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σε περίπτωση παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων που αναφέρονται στο παρόν Συμφωνητικό, σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων του οποιοδήποτε τρίτο μέρος, σε περίπτωση άμεσης ή έμμεσης ζημίας που προκλήθηκε στον ιστότοπο MerchantPro ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή σε περίπτωση έλλειψης απόδοσης ως Συνεργάτης.

Το MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στο πρόγραμμα εάν οι ιστότοποι των Συνεργατών αντιπροσωπεύουν, περιλαμβάνουν ή χρησιμοποιούν:

 • Πορνογραφία, περιεχόμενο για ανήλικους ή ενήλικες
 • Βίαιο περιεχόμενο
 • Περιεχόμενο που σχετίζεται με φυλετική μισαλλοδοξία ή υπεράσπιση οποιουδήποτε ατόμου, ομάδας ή οργάνωσης
 • Υπερβολική βωμολοχία
 • Χάκινγκ/Κράκινγκ
 • Περιεχόμενο που σχετίζεται με τυχερά παιχνίδια ή καζίνο
 • Περιεχόμενο σχετιζόμενο με ναρκωτικά ή ναρκωτικές ουσίες
 • Πωλήσεις μπύρας ή σκληρού αλκοόλ
 • Πωλήσεις καπνού ή προϊόντων που σχετίζονται με τον καπνό
 • Πωλήσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων
 • Πωλήσεις όπλων ή πυρομαχικών (π.χ. πυροβόλα όπλα, εξαρτήματα πυροβόλων όπλων, μαχαίρια μάχης, πιστόλια αναισθητοποίησης)
 • Πωλήσεις προϊόντων που είναι αντίγραφα ή απομιμήσεις επωνύμων ή άλλων προϊόντων
 • Πωλήσεις ή διανομή εργασιών μαθημάτων ή δοκιμίων φοιτητών
 • Περιεχόμενο που αφορά προγράμματα που αποζημιώνουν τους χρήστες για κλικ σε διαφημίσεις ή προσφορές, πραγματοποιούν αναζητήσεις, περιηγούνται σε ιστότοπους ή διαβάζουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο είναι παράνομο, προωθεί παράνομη δραστηριότητα ή παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα άλλων
 • Παράνομες λήψεις, torrents, μηχανές αναζήτησης torrent
 • Ανταγωνιστές του MerchantPro
 • Ενότητες που δεν είναι πλήρως λειτουργικές ή βρίσκονται υπό κατασκευή ή ανάπτυξη
 • Περιεχόμενο που εμφανίζεται χωρίς εξουσιοδότηση από τους νόμιμους κατόχους
 • Τεχνικές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας SEO ή ανεπιθύμητες αποστολές email
 • Συγκεντρωτές περιεχομένου (Content aggregators)

Η εφαρμογή Συνεργάτης (Affiliate) και η κατάσταση σας στο πρόγραμμα ενδέχεται να ανασταλεί ή να τερματιστεί για οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους (αλλά δεν περιορίζεται σε αυτούς):

 • Ακατάλληλες διαφημίσεις (ψευδείς ισχυρισμοί, παραπλανητικές υπερσυνδέσεις)
 • Παράνομο Spamming (μαζικό email, μαζική δημοσίευση ομάδων συζήτησης κ.λπ...)
 • Διαφήμιση σε ιστότοπους που περιέχουν/προωθούν παράνομες δραστηριότητες
 • Παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων
 • Συγχυματική ή παραπλανητική χρήση συνδέσμων συνεργατών και περιεχομένου
 • Αδυναμία ρύθμισης συνδέσμων ή παραπομπής πελατών στο MerchantPro (έλλειψη απόδοσης)

4. Προώθηση ιστότοπου και υπηρεσιών MerchantPro - Σύνδεσμοι συνεργατών

Ως Συνεργάτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους γραφικών και κειμένου τόσο στον ιστότοπο σας όσο και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεσμεύεστε να χρησιμοποιείτε μόνο τα γραφικά και το κείμενο που σας παρέχονται από τον ιστότοπο MerchantPro ή εγκρίνονται από τον ιστότοπο MerchantPro γραπτώς και να διατηρείτε αναλλοίωτο τον σχετικό κώδικα HTML. Μετά τον τερματισμό της συνεργασίας και της εμπορικής σχέσης Συνεργάτη σας, συμφωνείτε να αφαιρέσετε όλο το διαφημιστικό υλικό που αναφέρεται στον ιστότοπο MerchantPro από τον ιστότοπο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, διαφορετικά οι ενέργειες σας θα θεωρηθούν παραβίαση εμπορικού σήματος και θα τιμωρηθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

5. Παρακολούθηση απόδοσης συνεργατών

Όταν ένας χρήστης του Διαδικτύου κάνει κλικ στον σύνδεσμο Συνεργάτη σας, ορίζεται ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησης του που περιέχει τα στοιχεία ταυτοποίησης της συνδεδεμένης εταιρείας σας. Όταν αυτό το άτομο αποφασίσει να αποκτήσει ένα πρόγραμμα επί πληρωμή υπηρεσιών στο MerchantPro, το script θα ταιριάζει με το cookie του για να προσδιορίσει τον Συνεργάτη που θα λάβει την προμήθεια. Οι επισκέπτες που αποστέλλονται μέσω του συνδέσμου Συνεργασίας ενδέχεται να κάνουν μια αγορά αργότερα και η προμήθεια θα εξακολουθεί να απονέμεται, εάν ο Επισκέπτης έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο MerchantPro εντός 30 ημερών από την παραπομπή του πελάτη στο MerchantPro. Η προμήθεια υπολογίζεται με βάση την αξία των παραγγελιών που υποβλήθηκαν και πληρώθηκαν από τους αναφερόμενους πελάτες.

6. Προμήθειες

Οι προμήθειες αντιπροσωπεύουν το {COMMISION} από την αξία της παραγγελίας χωρίς φόρους και υπολογίζονται μόνο για παραγγελίες που έχουν υποβληθεί και πληρωθεί.

Στον Συνεργάτη θα πληρωθούν οι προμήθειες, τη στιγμή που το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι {WITHDRAW_LIMIT}, μετά την υποβολή αιτήματος ανάληψης. Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται κατά την κρίση του MerchantPro.

Ο χρήστης MerchantPro μπορεί να σας πληρώσει τις προμήθειες μόνο με βάση ένα τιμολόγιο που εκδόθηκε από εσάς στον ιστότοπο MerchantPro. Το τιμολόγιο πρέπει να περιέχει την αξία των προμηθειών συν τους ισχύοντες φόρους.

Ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να οργανώσει εκστρατείες με έκπτωση τιμών ή άλλες προωθητικές ενέργειες που ενδέχεται να επηρεάσουν τις τιμές των πακέτων υπηρεσιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι προμήθειες θα υπολογίζονται με βάση τις τιμές των πακέτων υπηρεσιών που ισχύουν κατά την ημερομηνία αγοράς.

Εάν ένας χρήστης που παραπέμπεται από τον Συνεργάτη ζητήσει επιστροφή χρημάτων, η προμήθεια που καταβλήθηκε αρχικά στον Συνεργάτη θα αποσυρθεί από τις πληρωτέες προμήθειες του Συνεργάτη.

Εάν ο λογαριασμός και η σχέση Συνεργάτη ανασταλεί ή τερματιστεί λόγω παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων της παρούσας Συμφωνίας από τον Συνεργάτη, ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να μην καταβάλει στον Συνεργάτη τις προμήθειες.

7. Ευθύνες και υποχρεώσεις συνεργατών

Συμφωνείτε να προωθήσετε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες του MerchantPro και να συμμορφώνεστε με όλους τους νόμους, καθώς και αυτούς που διέπουν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους νόμους κατά του ανεπιθύμητου περιεχομένου. Ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να αποδεχτεί ή να απορρίψει οποιουσδήποτε πελάτες που αναφέρετε και θα σας καταβάλει προμήθεια για κάθε πελάτη που παραπέμπετε που αποκτά πρόγραμμα επί πληρωμή υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τον κωδικό συνεργάτη σας, σύμφωνα με το πρόγραμμα πληρωμών του MerchantPro. Απαγορεύεται αυστηρά η αποστολή οποιουδήποτε ανεπιθύμητου ή μη εξουσιοδοτημένου διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού. Η ανάληψη τέτοιων ενεργειών θα οδηγήσει στην αυτόματη αναστολή του λογαριασμού σας Συνεργάτη. Αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι και υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που δεν συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία.

Είτε εσείς είτε ο ιστότοπος MerchantPro μπορείτε να τερματίσετε το Συμφωνητικό Συνεργασίας και τη σχέση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κερδίσετε και να λαμβάνετε πληρωμές Συνεργάτη μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως εγκεκριμένος Συνεργάτης. Ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την κατάσταση Συνεργάτη σας, να αλλάξει το πρόγραμμα ή τις πολιτικές υπηρεσίας, το πρόγραμμα πληρωμών και τις διαδικασίες λειτουργίας ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς αιτία, με άμεση ισχύ μετά την ειδοποίηση προς τον Συνεργάτη.

8. Νομικές υποχρεώσεις και όρια Ευθύνης

Το MerchantPro δεν θα φέρει ευθύνη για έμμεσες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν σε σχέση με αυτό το πρόγραμμα. Η Υπηρεσία στην οποία βασίζεται η σχέση Συνεργάτη παρέχεται "ως έχει". Η MerchantPro θα λάβει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι Υπηρεσίες παρέχονται με εύλογη δεξιότητα, προσοχή και ακρίβεια, αλλά η MerchantPro δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση σχετικά με τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες ή το πρόγραμμα συνεργατών MerchantPro. Ο ιστότοπος MerchantPro δεν εγγυάται ούτε διατείνεται ότι η λειτουργία του ιστότοπου, των υπηρεσιών ή του προγράμματος συνεργατών MerchantPro θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα. Το MerchantPro δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνέπειες τυχόν διακοπές ή σφάλματα.

Το MerchantPro δεν θα είναι υπεύθυνο για έμμεσες ή τυχαίες ζημιές (απώλεια εσόδων, προμήθειες) λόγω αποτυχιών παρακολούθησης συνεργατών, απώλειας αρχείων βάσης δεδομένων και τυχόν αποτελεσμάτων "πρόθεσης βλάβης" στο πρόγραμμα ή τον ιστότοπο μας. Δεν παρέχουμε καμία ρητή ή σιωπηρή εγγύηση σχετικά με το πρόγραμμα Συνεργατών και/ή τα προϊόντα που πωλούνται σε αυτόν τον ιστότοπο.

9. Επικοινωνία μέσω email

Το MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να σας στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό να σας ενημερώσει σχετικά με τις ισχύουσες αλλαγές ή προσθήκες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το MerchantPro.

10. Πληροφορίες εμπορικού σήματος

"MerchantPro" και το λογότυπο MerchantPro είναι εμπορικά σήματα της SC ShopMania NET SRL. Συμφωνείτε να μην εμφανίσετε ή να χρησιμοποιήσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, το εμπορικό σήμα MerchantPro ή οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο χωρίς προηγούμενη άδεια από την SC ShopMania NET SRL.

11. Διαθεσιμότητα υπηρεσίας

Η SC ShopMania NET SRL δεν φέρει ευθύνη και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την Ιστοσελίδα ή τις Υπηρεσίες, εν μέρει ή εν όλω, προσωρινά ή μόνιμα, ή να ξεκινήσει νέες υπηρεσίες ή βελτιώσεις, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

12. Αλλαγές στην Υπηρεσία

Ο ιστότοπος MerchantPro διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τους όρους της παρούσας Συμφωνίας ανά πάσα στιγμή και μπορεί να προσθέσει, να αλλάξει, να αναστείλει ή να διακόψει οποιαδήποτε πτυχή της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή.

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookies για την παροχή της απαραίτητης λειτουργικότητας του ιστότοπου και τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε την Πολιτική cookies μας.